مجله صنعتی

معرفی کالاهای صنعتی دیزل ژنراتور،ترموود،جت گروتینگ واختلاط عمیق خاک؛تصفیه فاضلاب؛پکیج تصفیه آب و فاضلاب،کانکس،ساندویچ پنل

مجله صنعتی

معرفی کالاهای صنعتی دیزل ژنراتور،ترموود،جت گروتینگ واختلاط عمیق خاک؛تصفیه فاضلاب؛پکیج تصفیه آب و فاضلاب،کانکس،ساندویچ پنل

دوربین مدار بسته دیجیتال و معرفی آن

امنیت دوربین مدار بسته


دوربین های مدار بسته به انواع آنالوگ و دیجیتال دسته بندی می شوند. دوربین مدار بسته دیجیتال ، رایج ترین نوع دوربین ها هستند که برای نظارت و کنترل اماکن مختلف به کار می روند.


دوربین مدار بسته دیجیتال ، از امواج دیجیتالی برای ثبت، ضبط و انتقال تصاویر و داده ها استفاده می کند. انتقال تصاویر، تحت بستر شبکه های اینترنت انجام می شود. دیجیتالی بودن این نوع دوربین ها موجب شده است کاربران از مزایای زیاد آن ها بهره مند شوند. کیفیت بالای تصاویر، حداقل سیم کشی برای نصب دوربین مدار بسته ، امکان ارتباط با امنیت و کیفیت بالای ارسال تصاویر به صورت بی سیم، تنها بخشی از مزیت های دوربین مدار بسته دیجیتال هستند.


به واسطه تجهیزات پیشرفته دوربین مدار بسته دیجیتال ، قیمت این دوربین ها بالاست. از سویی دیگر، به دلیل وابسته بودن عملکرد این دوربین به شبکه، پهنای باند آن ها محدود است. در برخی موارد، دوربین مدار بسته دیجیتال با نام “IP Camera” نیز شناخته می شوند. دوربین های دیجیتالی مدار بسته، از طریق شبکه های اینترنت داخلی به شبکه جهانی متصل می شوند و کنترل آن ها به راحتی انجام می پذیرد.


همان طور که در مطالب قبلی نیز بیان نمودیم، سیستم های مدار بسته برای ثبت تصاویر دریافتی از دوربین مدار بسته، به دستگاه ضبط تصاویر نیاز دارند. دستگاه DVR و دستگاه NVR دو نوع از این دستگاه ها هستند که هر کدام برای نوع خاصی از دوربین به کار می روند. DVR، مخصوص دوربین های آنالوگ است. دستگاه NVR، یک دستگاه ثبت تصاویر دیجیتال است و برای دوربین های مدار بسته دیجیتال به کار می رود. این دستگاه می تواند ارتباط شبکه ای را برای دریافت و ارسال تصاویر ایجاد کند.


امنیت سیستم های مدار بسته دیجیتالی بسیار بالا است. در کلیه مراحل نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته دیجیتال از کدها و رمزهای مخصوص به دوربین استفاده می شود. بنابراین دسترسی به آن ها برای افراد متفرقه امکان پذیر نیست.


آیا می توان دوربین های آنالوگ و دیجیتال را با هم در یک سیستم مدار بسته استفاده کرد؟


مزیت های دوربین های مدار بسته بی سیم


تفاوت اصلی و مهم دوربین های مدار بسته دیجیتال و آنالوگ، در شیوه ارسال اطلاعات است. نکته ای که در این جا باید به آن توجه کرد این است که دو نوع اصطلاح رایج برای دوربین های مدار بسته دیجیتال وجود دارد؛ “دوربین های مدار بسته دیجیتال” و ” دوربین مدار بسته تحت شبکه “، هر دو با استفاده از شبکه اینترنت تصاویر را انتقال می دهند. اما نوعی دیگر از دوربین های مدار بسته دیجیتال نیز وجود دارند که اختصاصاً تحت شبکه کار نمی کنند؛ به این دوربین ها دوربین های “Web Cam” می گویند.


در پاسخ به سوال اصلی این بحث که آیا می توان دوربین های آنالوگ و دیجیتال را با هم در یک سیستم مدار بسته استفاده کرد یا نه باید گفت، این کار بستگی به شرایط دارد؛ اما از دید کارشناسی دوربین مدار بسته، اجرای این روش در سیستم های مدار بسته توصیه نمی شود. دلیل آن هم بسیار واضح است. نوع دستگاه های ضبط تصاویر که برای سیستم های آنالوگ و دیجیتال استفاده می شوند، با یکدیگر متفاوت هستند. اگر بخواهید هر دو نوع دوربین را در سیستم نظارتی خود قرار بدهید، باید برای هر یک از دوربین ها دستگاه ضبط تصویر جداگانه ای در نظر بگیرید. این کار هزینه های شما را بسیار افزایش خواهد داد. از طرف دیگر، افزایش تجهیزات الکترونیکی در سراسر یک سیستم مدار بسته، باعث به وجود آمدن نویز زیاد در تصاویر خواهد شد.


استفاده از یک سیستم کنترلی یکنواخت و یکپارچه، از لحاظ عملی و راندمان تصویربرداری بسیار مناسب تر است. بنابراین حتی الامکان از نصب دو نوع دوربین آنالوگ و دیجیتال با هم در یک سیستم جداً خودداری کنید.


 


انواع مدل های دوربین های مدار بسته دیجیتال کدام اند؟


دوربین مداربسته چگونه کار می کند؟


مدل دوربین مدار بسته دیجیتال با توجه به نوع کاربری آن انتخاب می شود. هر یک از انواع دوربین های مدار بسته دیجیتال، ویژگی ها و خصوصیات مختلفی دارند؛ بنابراین بهتر است قبل از خرید یک دوربین مدار بسته، از آن ها آگاهی کامل داشته باشید. دوربین های مدار بسته دیجیتال به انواع زیر دسته بندی می شوند:


دوربین مدار بسته دام


دوربین مدار بسته دیجیتال دید درشب


دوربین مدار بسته بولت


دوربین مدار بسته C-MOUNT


دوربین مدار بسته تحت شبکه


دوربین مدار بسته بیسیم


دوربین مدار بسته دیجیتال HD


دوربین مدار بسته اسپید دام (PTZ)


  دوربین های مدار بسته C-MOUNT، نوعی خاص از دوربین هستند که لنز آن ها قابل تعویض می باشد. این قابلیت موجب شده است که بتوان کاربری های مختلفی از این دوربین انتظار داشت. با تعویض لنز دوربین، فاصله های متفاوتی را می توان تحت پوشش نظارتی قرار داد.


تولید کنندگان برتر دوربین مدار بسته دیجیتال در جهان چه شرکت هایی هستند؟


برقراری امنیت در ساختمان ها امروزه یکی از مسایل مهم در جوامع است. شرکت های زیادی در سطح جهان در حال طراحی و تولید انواع سیستم های نظارتی و مدار بسته هستند. تمام انواع دوربین مدار بسته ، کارایی و کیفیت یکسانی ندارند؛ بنابراین آگاهی از محبوبیت یک برند خاص، می تواند در انتخاب بهتر دوربین مدار بسته به افراد کمک کند. بهترین تولید کنندگان سیستم های مدار بسته نظارتی و امنیتی در ادامه مطلب فهرست شده اند.


سوپر ویژن ( SUPER VISION )


این برند در رتبه برتر تولید انواع دوربین مدار بسته آنالوگ و دیجیتال در کشور چین فعالیت دارد که دارای 13 سال سابقه می باشد.


هایک ویژن (HIKVISION)


کمپانی HIKVISION در کشور چین قرار دارد و در طول سالیان طولانی توانسته است بخش بزرگی از بازار دوربین های مدار بسته دیجیتال را به خود اختصاص دهد.


سونی (SONY)


شرکت سونی یکی از موفق ترین تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی در سراسر جهان است. این شرکت در کشور ژاپن قرار دارد.


داهوا (DAHUA)


شرکت داهوا یکی از تولید کنندگان مطرح دوربین های مدار بسته در جهان است. این کمپانی در کشور چین قرار دارد.


   سامسونگ (SAMSUNG) واقع در کره جنوبی، ویووتک (VIVOTEK) واقع در کشور تایوان و لاجی تک (LOGITECH) در سوییس، سایر برندهای معروف در زمینه تولید لوازم الکترونیکی و دوربین های مدار بسته دیجیتال هستند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.